Dave deBronkart: Intalnire cu e-Pacientul Dave

Dave-deBronkart - ePatient Dave
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Când Dave deBronkart a aflat că are o formă rară şi terminală de cancer, el s-a alăturat unui grup online de pacienți — şi a găsit un tratament pe care nici măcar doctorii lui nu îl ştiau. Acesta i-a salvat viaţa. Acum, el îi invită pe toţi pacienţii să vorbească unul cu celălalt, să îşi ştie propriile date despre starea de sănătate şi să îmbunătăţească asistenţa medicală, treptat, cu fiecare e-Pacient.

 

David deBronkart, mai bine cunoscut sub numele de "e-pacient Dave", a fost diagnosticat în ianuarie 2007 cu cancer renal in stadiu avansat. Sansele pareau impotriva sa, prezentand metastaze la ambii plamani, in oase si tesutul muscular. A urmat un tratament ci interleukina si in cele din urma a câștigat lupta cu cancerul. Ultimul său tratament l-a urmat din 23 iulie 2007 și până în septembrie a fost clar că a invins boala.
deBronkart este acum implicat în mod activ în promovarea accesului direct al pacientilor la informatiile de sanatate la un nivel fără precedent, creând astfel o nouă dinamică în modul în care informațiile ar putea fi  furnizate, accesate și utilizate de către pacient.

Mai multe informatii puteti gasi pe situl "e-Patient Dave A Voice of Patient Engagement

 

Comentariile sunt închise.